úterý 9. října 2012

Thank you!

Mezi stránky v hlavičce jsem přidala jednu s názvem ,,Co je tady jiné.."
Návštěva dneska odletěla domů do Rumunska a zjistila jsem, že berou kufry Nině. Mají jí taky sdělit, že už ji nebude rodina nadále potřebovat :D. Pěkně jsme se rozloučili. Byla jsem celkem ráda, že tady byli, ale měla jsem tím i víc práce, tak jsem celkem ráda, že už jeli :D. Navíc na mě HP budou mít víc času, když nebudou tak busy s věnováním se návštěvě. Ale celkem se těším až zase přijedou někdy za měsíc nebo dva..

Ptala jsem se HM, jestli tady jsou v blízkém okolí nějaké restaurace nebo kavárny. Řekla mi, že jen jedna restaurace, ale že není moc dobrá. Navíc že tahle část slouží spíš jako obytná, tak tady nic moc není.
Taky mi ale řekla, že si zítra zajedeme spolu i s malými do kavárny do Amsterdamu a taky bychom měly zajít někam do obchodu.
Dneska jsme byli zase na procházce, vzali jsme i nějaký chleba a nakrmili kachny a další vodní ptactvo.
Už jsem se pochlubila, že nám za kuchyňským oknem plavou labutě? :) :D Na fotce sice nejsou, ale můžete si je aspoň prozatím domyslet :D.
Výhled z kuchyně

Včera jsem se po práci pustila do čištění koupelny. Ne že bych už měla dezinfekce plnou hlavu, ale plánovala jsem to delší dobu, že si tu všechno pěkně umyju, abych věděla, že je vše čisté, mohla se tu cítit víc jako doma a nebála se své osobní věci někam položit jen tak. 2 hodiny jsem drhla umyvadlo, zrcadlo, poličky a skříňky kolem a stejně to ještě nemám hotové. Nechápu, jak to Nina uklízela, ale očividně čistila jen ty části, které šly vidět. K zvracení jsem včera neměla daleko. Ble! Taky jsem byla pěkně zfetovaná těmi výpary z čistících prostředků. Připadala jsem si navíc, jako nějaký blázen posedlý čistotou, protože jsem dřela vyloženě každý centimetr :D. Kdyby to moje mamka viděla, tak si asi myslí, že jsem nemocná :D. Jsem ale na sebe pyšná!!
Říkala jsem o tom HP a ti mě hned na to žádali, ať už takový náročnější úklid nedělám, že toho mám za celý den dost a musím si i odpočinout, abych byla taky pak odpočatá na další den. Že to můžu udělat až pak, když tu bude španělka a budeme mít obě víc času. Ok, ale tu koupelnu do pátku dodělám. Ještě mi chybí zbytek skříněk, sprcha, vana, věšáky, stěny a podlaha a bude to dle mých představ :D. A pak na mě čeká zbytek bytu.. Haha.. Kuchyň je další ,,ble" místnost. Vypadá čistě, ale je zatuchlá :/.
Co se týče ,,služebního" telefonu.. Simku s holandským číslem jsem dostala od HP, ale nemají telefon, do kterého by mi ji dali, respektive ten co našli doma nefungoval, tak mi chtěli sehnat jiný.. Dneska jsem jim nabídla, že si stejně budu kupovat nový, tak můžu mít holandskou sim v tom nynějším. Baterka v něm už sice   moc nevydrží, ale když se s ním nic moc nedělá, tak je to ok. Holandské číslo budu mít stejně jen na komunikaci s HP (pro ten účel mi ho koupili), tak ten občasný hovor vydrží v pohodě. 
Velkou novinou je, že nám Sophi už sama sedí. Je to celkem zajímavé ty dva pozorovat. Sofi a Dani jsou dvojčata, ale Sophi už leze a nově si sama sedne, zatímco Dani se jen kutálí a k lezení má ještě daleko.
Dostala jsem taky svou první týdenní výplatu v obálce s nápisem ,,Thank you" :).

1 komentář:

  1. Úžasnej výhled z kuchyně, prostě.. :D jak v jinym světě :) v pohádce.

    OdpovědětVymazat