úterý 2. října 2012

První pracovní den u rodinky

Ráno jsem chtěla vstát něco po 6, ale trochu jsem si přispala tak jsem pak moc nestíhala. Ninu se synem jsem už neviděla, odjeli brzy ráno na letiště.
HD mě vyzvedl v 8 a pak jsme jeli k nim domů. Tam jsem dneska strávila skoro celý den cca do 17:00. Řekli mi, že mě teď budou potřebovat v tomhle čase každý den, dokud se Nina nevrátí (cca za dva týdny). Pak se bude prac. doba dělit mezi nás dvě takže to budeme mít volnější a každá budeme mít více času na sebe a měla bych mít pak i 1 day off týdně.
K rodině..
they're just great. Vážně jsem si lépe asi vybrat nemohla. HM i HD jsou tedy oba doma. HD dělá z domu nějaký business a HM a já se věnujeme dětem. Dneska to skoro nebyla ani práce. Šlo spíš o to, aby si na mě děti - dvojčátka Sophi a Dani zvykli. Sophi si mě zamilovala, už mi během dne dokonce posílala pusinky :D. Dani je trošku více, jak to říct, asi stydlivý, ale ke konci dne to už bylo lepší. Myslím že takový přelomový bod byl, když jsme se vrátili s malými a s HM z procházky. Dani ještě spal v kočárku tak jsme ho nechali, já ho hlídala než se probudí a HM šla mezitím přebalit malou někam nahoru. Malý se vzbudil tak jsem trochu bojovala s kočárkem, mají takový uzoučký, ale přišla jsem, jak na to. Malý mi trochu pomohl, pěkně se mi nadzvedl :D, tak jsem ho vytáhla a sundala mu bundičku tak se už na mě pěkně tlemil :D.
Procházka s HM byla moc fajn, přijde mi, že jsme si padly do noty, bavily se o všem možném..
Kromě procházky a hraní si s dětmi, jsem malého zkoušela krmit, ale nechtěl ode mě, nechtěl mi za nic na světě tu pusu otevřít :D (to bylo hned z rána), po procházce ale už pil mlíčko v pohodě, tak uvidíme zítra. Musí si na mě zvyknout :).
Na HM šlo vidět, že je ráda, že tam jsem a hlavně se jí líbilo, že se tak líbím malé :D.
Jídlo jsem dostala u nich, večeři pak sebou do bytu tak jsem spokojená. Taky mi dneska koupili simku, abych měla holandské číslo, když mi budou volat.
Snad se nic podstatného u nich nezmění. To je pro dnešek asi vše. Jdu se víc zabydlovat :).

2 komentáře:

  1. No to je paráda.. tak hlavně, abys tam byla šťastná a koukej psát na blog, ať víme, že jsi ok a happy...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šťastná celkem jsem, ale šíííleně unavená :D a nic nestíhám. Snad to bude lepší, až tu budeme 2 au pair :)

      Vymazat